Duurzame slibgisting- en groengasinstallatie rioolwaterzuivering Echten

Homepage ContractmanagementOmgevingsmanagementProjectbeheersingProjectmanagementTechnisch Management ContractmanagementOmgevingsmanagementProjectbeheersingProjectmanagement   Interview door Moniek van Dijk, office manager van Kristal Compagnie met Jessica Stoker, de omgevingsmanager namens waterschap Drents Overijsselse Delta van het project op RWZI Echten. Wat: Bij het zuiveren van rioolwater ontstaat slib als restproduct, dat vervolgens in ongeveer 4 weken gedeeltelijk wordt vergist tot biogas. Vervolgens wordt dit […]

Anita Willig-Kos

Anita is een gedreven, ervaren projectmanager met een verleden als omgevingsmanager. Ze is resultaatgericht en denkt in mogelijkheden, dat maakt dat wat ogenschijnlijk niet mogelijk lijkt toch werkelijkheid wordt. Dit doet ze door samen met het team de schouders er onder te zetten en in de omgeving op zoek te gaan naar de juiste partners. Hierbij komt een verleden als omgevingsmanager goed van pas. Ze is dan ook van mening dat de mensen samen het project maken en dat zij dit mede faciliteert.

Versterken Rijnkade Arnhem

Homepage OmgevingsmanagementProjectbeheersing OmgevingsmanagementProjectbeheersing In het hart van Arnhem vindt een indrukwekkend schouwspel plaats: de dijkversterking bij de Rijnkade. Hier, waar ingenieurs en vakmensen samenkomen om de stad te beschermen tegen de grillen van de natuur, heeft Kristal Compagnie haar kennis en expertise ingezet.  De Rijnkade is een dijk die ons beschermt tegen hoog water in […]

Maaike van Hinte

Maaike is een veelzijdige professional met ervaring in projecten in de bebouwde omgeving. Als alleskunner met een sprankelende persoonlijkheid, staat ze altijd klaar om elke klus aan te pakken. Maaike heeft een goed gevoel voor belangen en verhoudingen, wat ze effectief toepast in haar projecten en binnen de organisatie. Dit doet zij altijd met een gezonde dosis humor en empathie naar de omgeving.

Sjoukje Rikkerink

Sjoukje houdt van een flinke uitdaging. Met haar enthousiasme en daadkracht weet ze projecten met een positief resultaat af te ronden. Hierbij zijn de belangen van zowel het project als de omgeving erg belangrijk. Ze weet stakeholders zowel intern als extern in beweging te krijgen, van keukentafel tot bestuurstafel. Zo worden gevoelige trajecten tot een goed eind gebracht.

Ronald Sutmuller

Projecten communicatiever maken. Dat is wat Ronald doet. Als ruim twintig jaar. Hij is praktisch ingesteld, met strategisch inzicht. Hij werkt resultaatgericht en wordt herkend om zijn creatiekracht.

Hij brengt het complexe en impactvolle terug naar de belevingswereld van stakeholders. Zo draagt hij bij aan dialoog met als doel duurzame relaties en draagvlak voor projecten.

Verkenning Rijnlandroute

Homepage OmgevingsmanagementProjectmanagment OmgevingsmanagementProjectmanagment Opdracht De betrokken gemeenten werden geconfronteerd met de wens van de provincie om een dwarsverbinding A4–A44–kust aan te leggen. Deze Rijnlandroute is erg moeilijk in te passen en te ‘verkopen’ aan bewoners en andere betrokkenen. Als gecombineerd project- en omgevingsmanager voor de samenwerkende gemeenten had Kristal Compagnie de brede verantwoordelijkheid te vervullen […]

Piet Stout

Nieuwe kansen signaleren, crisismanagement en organisatievraagstukken zijn de brandstof voor zijn motor. Het bundelen van kwaliteit, het leveren van toegevoegde waarde met beleving staat centraal.

Gert van der Meer

Is een echte doorzetter en weet belanghebbenden en hun belangen altijd bij elkaar te brengen.

Corné de Regt

Corné is een creatief en empathisch persoon die meerdere interessegebieden combineert en zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneert. Hij kan goed plannen en organiseren, heeft humor, houdt van uitdagingen en is dienstverlenend ingesteld.