Over Kristal Compagnie

Over Kristal Compagnie

Kristal Compagnie is een coöperatie. Dat betekent geen hiërarchie, geen winstoogmerk, alleen vereende krachten. Kennis, ervaring en ijzersterke netwerken, komen samen in het collectief.

Eén is meer dan honderd. Daar ligt de kracht van Kristal Compagnie, een coöperatie van ondernemers in ruimtelijke projecten. Stuk voor stuk specialisten in hun vakgebied, samen tot alles in staat.

Kristal Compagnie verenigt zelfstandige professionals, die hun sporen ruim hebben verdiend in civiele projecten, waterveiligheid, ruimtelijke ordening, energietransitie, gebiedsontwikkeling en organisatieontwikkeling. Hoog aangeschreven, veel gevraagd en altijd in het vizier van partijen die deze professionals aan zich willen binden. Maar dit zijn de eigenwijzen, de pioniers en creatievelingen, die hun eigen naam hoog houden. Het zijn intrinsiek gemotiveerde ondernemers die altijd voor het hoogst haalbare resultaat gaan. Binnen Kristal Compagnie behouden zij hun eigen identiteit, maar ondervinden ook de voordelen van een organisatie. Daarmee is Kristal Compagnie een eenheid van niets dan de allerbeste mensen in hun vakgebied.

 

 

Coöperatieleden die in hun eentje het totaal aan kwalificaties missen voor aanbestedingen van grote ruimtelijke projecten, hebben als collectief de beste papieren. Samen komen ze tot meest vooruitstrevende en kristalheldere oplossingen in elk ruimtelijk en organisatorisch vraagstuk.

Opdrachtgevers profiteren van de kracht van de coöperatie. Hoe groot of complex de vraag ook is, zij kunnen altijd bouwen op een perfect passende selectie van experts. Allemaal deskundigen die als partners naast de opdrachtgever gaan staan en deze voorzien van gevraagd en soms ongevraagd advies. Opdrachtgevers mogen erop vertrouwen dat het goed komt. Echt goed. Kristal Compagnie staat voor excellentie. Voor minder doen we het niet.

Voeg je header hier toe

Kristal Compagnie is een coöperatie. Dat betekent geen hiërarchie, geen winstoogmerk, alleen vereende krachten. Kennis, ervaring en ijzersterke netwerken, komen samen in het collectief.