Martin Bos

Gaat moeilijke opgaven niet uit de weg en brengt die tot een goed einde door vooruit te kijken, problemen op creatieve wijze te lijf te gaan en beslissingen te nemen.

Joost Frakking

Echte professional voor dijkversterkingen. Door zijn ervaring en technische kennis zorgt Joost ervoor dat de juiste activiteiten op het juiste moment en detailniveau een plek krijgen binnen een project, waarbij de uiteenlopende belangen zijn meegenomen en herleidbaar afgewogen.

Oskar de Kuijer

Werkt resultaatgericht, voegt waarde toe door trajecten met uiteenlopende belangen te laten slagen. Oskar bouwt vanuit visie aan integrale oplossingen met draagvlak en leidt de organisatie bij doelrealisatie en beheer.

Eric Paap

Eric werkt vanuit het principe dat leidinggeven en samenwerken hand in hand gaan. Met zijn stijl van leidinggeven komen de sterkste kwaliteiten en de belangen van alle betrokkenen optimaal tot hun recht. Overtuigd aanhanger van Systems Engineering voor ontwerpopgaves, werkend vanuit een holistische visie en met oog voor de samenhang tussen alle betrokken disciplines en aspecten. Deze aanpak leidt derhalve tot ontwerpproducten (systemen, deelsystemen en objecten) die aantoonbaar voldoen aan de initieel gestelde eisen.

Ronald Damen

Ronald is een echte teamspeler die snel inzicht krijgt en verschaft in de onderliggende problematiek van de vraag. Open, transparant en authentiek.

Ondersteuning opstart Sterke Lekdijk

Homepage 01-04-2017 ContractmanagementOmgevingsmanagementProjectbeheersingProjectmanagmentTechnisch Management ContractmanagementOmgevingsmanagementProjectbeheersingProjectmanagment OPdracht Ondersteunen en opleiden van twee relatief onervaren IPM projectteams bij het opstellen van hun plannen van aanpak voor de verkenning van twee HWBP projecten. Het ging hier om de eerste projecten van het programma ‘Sterke Lekdijk’. Dit betrof de snelle opstart van de dijkversterkingprojecten Salmsteke en Wijk bij Duurstede […]