Versterken Rijnkade Arnhem

Homepage OmgevingsmanagementProjectbeheersing OmgevingsmanagementProjectbeheersing In het hart van Arnhem vindt een indrukwekkend schouwspel plaats: de dijkversterking bij de Rijnkade. Hier, waar ingenieurs en vakmensen samenkomen om de stad te beschermen tegen de grillen van de natuur, heeft Kristal Compagnie haar kennis en expertise ingezet.  De Rijnkade is een dijk die ons beschermt tegen hoog water in […]

Jeroen Ebbeng

Jeroen brengt met daadkracht en humor tempo en beweging in tenders en projecten. Rode cijfers weer op zwart krijgen en op weg naar het beoogde resultaat heeft Jeroen oog voor de belangen van alle partijen; vooruitgang staat voorop. Jeroen stelt kritische vragen op alle niveaus in de organisatie waarbij hij de contract-of projectbeheersing binnen de organisatie op zich neemt of daarover kan adviseren.

Cees van Leeuwen

Cees is ambitieus en gericht op het bereiken van doelen en resultaten met goede ideeën en een slimme aanpak. Cees is in staat op pragmatische wijze de juiste mensen en middelen met elkaar te verbinden. Integraliteit en samenwerking zijn hierbij belangrijke begrippen.

Wijnand Jelier

Wijnand is een doortastende self-starter met een getting-things-done mentaliteit. Hij is kritisch op de inhoud en beheerst projectvoortgang op unieke wijze. Hij zet beheers tools proactief en met veel kundigheid in om het projectdoel voorspelbaar en binnen gestelde kaders te behalen.

Tim Nieman

Tim is een gedreven manager projectbeheersing die het meeste plezier heeft in de dynamische werkomgeving van complexe projecten. Hij is goed in organiseren en structureren en hij krijgt energie van planmatig werken met aandacht voor details en de juiste focus op het doel. Hij gelooft dat persoonlijk contact en duidelijke communicatie (en afspraken) tussen teamleden, projectorganisatie en omgeving minstens net zo belangrijk zijn voor het ‘beheerst’ uitvoeren van een project als het sturen op tijd, geld en kwaliteit. Hij verwacht van zichzelf en van anderen dat ze werken met gedrevenheid, toewijding en resultaatgerichtheid.

Maaike van Hinte

Maaike is een veelzijdige professional met ervaring in projecten in de bebouwde omgeving. Als alleskunner met een sprankelende persoonlijkheid, staat ze altijd klaar om elke klus aan te pakken. Maaike heeft een goed gevoel voor belangen en verhoudingen, wat ze effectief toepast in haar projecten en binnen de organisatie. Dit doet zij altijd met een gezonde dosis humor en empathie naar de omgeving.

Erik Tempels

Autoriteit op het gebied van bouwkosten en kostenramingen en de daarbij behorende systematieken. Binnen de Kristal Compagnie werkt hij, met anderen, aan een veelbelovend product voor capaciteitsplanning bij ruimtelijke projecten en aan de introductie van de SSK systematiek bij opdrachtgevers.

Peter Slot

Peter is de ‘linking pin’ tussen beleid en uitvoering. Hij geeft nieuwe initiatieven handen en voeten. Is de meester-planner van de Kristal Compagnie.

René van den Berg

Gewend om verantwoordelijkheid te krijgen en te nemen, waarbij zijn scherpe, analytische en vooral kritische geest de doorslag geeft om tot een uitstekend resultaat te komen.

Bert van Dijk

Bert doordenkt (digitale) vraagstukken analytisch, maar toch out-of-the box, zoekt daarbij daadkrachtig, doelgericht én pragmatisch naar oplossingen. Door zijn aimabele, flexibele en hands-on mentaliteit is Bert prettig in de samenwerking.