Jeroen Ebbeng

Jeroen brengt met daadkracht en humor tempo en beweging in tenders en projecten. Rode cijfers weer op zwart krijgen en op weg naar het beoogde resultaat heeft Jeroen oog voor de belangen van alle partijen; vooruitgang staat voorop. Jeroen stelt kritische vragen op alle niveaus in de organisatie waarbij hij de contract-of projectbeheersing binnen de organisatie op zich neemt of daarover kan adviseren.

Cees van Leeuwen

Cees is ambitieus en gericht op het bereiken van doelen en resultaten met goede ideeën en een slimme aanpak. Cees is in staat op pragmatische wijze de juiste mensen en middelen met elkaar te verbinden. Integraliteit en samenwerking zijn hierbij belangrijke begrippen.

Wijnand Jelier

Wijnand is een doortastende self-starter met een getting-things-done mentaliteit. Hij is kritisch op de inhoud en beheerst projectvoortgang op unieke wijze. Hij zet beheers tools proactief en met veel kundigheid in om het projectdoel voorspelbaar en binnen gestelde kaders te behalen.

Victor Ludlam

Victor zet zijn kennis en ervaring op het gebied van risicomanagement, financiën en bedrijfskunde in om grip te krijgen en te houden op programma’s en projecten. Projectteams op een prettige én voorspelbare manier keten overstijgend samen te laten werken geeft hem energie.

Tim Nieman

Tim is een gedreven manager projectbeheersing die het meeste plezier heeft in de dynamische werkomgeving van complexe projecten. Hij is goed in organiseren en structureren en hij krijgt energie van planmatig werken met aandacht voor details en de juiste focus op het doel. Hij gelooft dat persoonlijk contact en duidelijke communicatie (en afspraken) tussen teamleden, projectorganisatie en omgeving minstens net zo belangrijk zijn voor het ‘beheerst’ uitvoeren van een project als het sturen op tijd, geld en kwaliteit. Hij verwacht van zichzelf en van anderen dat ze werken met gedrevenheid, toewijding en resultaatgerichtheid.

Maaike van Hinte

Maaike is een veelzijdige professional met ervaring in projecten in de bebouwde omgeving. Als alleskunner met een sprankelende persoonlijkheid, staat ze altijd klaar om elke klus aan te pakken. Maaike heeft een goed gevoel voor belangen en verhoudingen, wat ze effectief toepast in haar projecten en binnen de organisatie. Dit doet zij altijd met een gezonde dosis humor en empathie naar de omgeving.

Peter Slot

Peter is de ‘linking pin’ tussen beleid en uitvoering. Hij geeft nieuwe initiatieven handen en voeten. Is de meester-planner van de Kristal Compagnie.

René van den Berg

Gewend om verantwoordelijkheid te krijgen en te nemen, waarbij zijn scherpe, analytische en vooral kritische geest de doorslag geeft om tot een uitstekend resultaat te komen.

Renee Mellaard

Renée zijn passie is om grote, complexe projecten met speciale (financiële) uitdagingen op koers te brengen en te houden. Doortastend en inspirerend.

Ancilla Verwey

Als mens is Ancilla enthousiast, ondernemend en betrokken. Nieuwe kansen en ideeën zorgen ervoor dat zij graag bijdraagt aan het bij elkaar brengen van mensen tussen de verschillende disciplines. Daarom gelooft zij dat samen werken de sleutel is tot het vinden van de juiste aanpak.