Peter Slot

Peter is de ‘linking pin’ tussen beleid en uitvoering. Hij geeft nieuwe initiatieven handen en voeten. Is de meester-planner van de Kristal Compagnie.

René van den Berg

Gewend om verantwoordelijkheid te krijgen en te nemen, waarbij zijn scherpe, analytische en vooral kritische geest de doorslag geeft om tot een uitstekend resultaat te komen.

Renee Mellaard

Renée zijn passie is om grote, complexe projecten met speciale (financiële) uitdagingen op koers te brengen en te houden. Doortastend en inspirerend.

Reinart van Staalduine

Met brede ervaring in verschillende projectomgevingen, gedrevenheid en sensitiviteit is Reinart een adviseur die in complexe omgevingen snel overzicht heeft en de essentie benoemt. Deze vertaalt hij in wensen en behoeften. Iemand die rust weet te brengen in het project.

Ancilla Verwey

Als mens is Ancilla enthousiast, ondernemend en betrokken. Nieuwe kansen en ideeën zorgen ervoor dat zij graag bijdraagt aan het bij elkaar brengen van mensen tussen de verschillende disciplines. Daarom gelooft zij dat samen werken de sleutel is tot het vinden van de juiste aanpak.

Arjan Hartong

Arjan voelt zich als een vis in het water binnen een dynamische projectorganisatie waar iedereen vanuit zijn of haar expertise bijdraagt aan het behalen van de projectdoelstelling. Hierbij focust Arjan zich graag op het organiseren, plannen en structureren en treedt op als verbindende schakel tussen de verschillende disciplines. Risicomanagement, financiën, AO/IC en zorgen voor de juiste stuur- en verantwoordingsinformatie vormen zijn sterkste punten.

Ted Berkhout

Als ondernemende, onafhankelijke, sterke persoonlijkheid is Ted in staat effectief te communiceren op verschillende niveaus. Naast projecten en portfolio’s onder controle, is hij zeer goed in staat om organisatorische veranderingen en verbeteringen door te voeren binnen afdelingen op gebied van projectbeheersing.

Jelle Sipkema

Jelle is pro-actief, resultaatgericht, hands-on en een echte teamspeler, die werkt vanuit persoonlijk contact en duidelijke afspraken en doelen. Het delen van kennis en kunde is voor hem essentieel en hij probeert altijd te zoeken naar optimalisatie zowel in zijn team, het project, het programma als in de lijnorganisatie.