Ledenweekend 19 en 20 april 2024
19-04-2024

Ledenweekend 19 en 20 april 2024

Samenkomen, bijpraten en gezelligheid!

 

 

Op 19 en 20 april kwamen de leden van Kristal Compagnie Coöperatie samen voor een weekend vol inspiratie, ontdekking en samenzijn. In de mooie omgeving van Doorn, verzamelden we ons op Landgoed Zonneheuvel voor een onvergetelijke ervaring.

Het hoogtepunt van het weekend was de leerzame kookworkshop, waarbij de leden van Kristal Compagnie hun culinaire vaardigheden aanscherpten en samen genoten van het creëren van heerlijke gerechten. Onder leiding van getalenteerde chefs leerden we nieuwe technieken, proefden we nieuwe smaken en deelden we kostbare momenten rond de keukentafel.

Maar de pret hield niet op bij de keuken. Een levendige pubquiz bracht een speelse competitie naar voren, waarbij onze kennis werd getest en de lachspieren flink getraind werden. Het was een kans om te verbinden, te leren en te genieten van elkaars gezelschap in een ontspannen en gezellige sfeer.

En natuurlijk mocht een verkenning van de prachtige omgeving van Doorn niet ontbreken. Onder begeleiding van een ervaren gids maakten we een betoverende boswandeling, waarbij we de geheimen van het bos ontdekten, genoten van de frisse lucht en de schoonheid van de omgeving bewonderden.

Onze oprechte dank gaat uit naar Landgoed Zonneheuvel voor hun gastvrijheid en warme ontvangst. Ook willen we graag onze organisatoren Joost Frakking en Renee Mellaard bedanken, wiens toewijding en inzet ervoor zorgden dat alles vlekkeloos is verlopen.

Het ledenweekend van Kristal Compagnie Coöperatie was niet alleen een kans om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur, maar vooral een gelegenheid om onze banden te versterken.

Bij Kristal Compagnie geloven we in de kracht van verbinding.  

Vorige slide
Volgende slide

Gerelateerd

Voeg je header hier toe

Samenkomen, bijpraten en gezelligheid!