BBQ met leden en uitvoerders Kristal Compagnie
03-07-2024

BBQ met leden en uitvoerders Kristal Compagnie

Culinaire BBQ te Edam

Op woensdag 3 juli hebben wij, samen met de leden en uitvoerders van Kristal Compagnie, een onvergetelijke BBQ-ervaring gehad in het prachtige Edam. Het was een dag vol plezier, ontspanning en culinaire hoogstandjes.

De dag begon met een rustige en schilderachtige tocht op de fluisterboot. We hebben genoten van het adembenemende landschap en de serene waterwegen van Edam. Deze unieke ervaring gaf ons de gelegenheid om te genieten van de natuurlijke schoonheid en het historische karakter van dit charmante stadje.

Na het ontspannen rondje op de fluisterboot, stond ons een verrukkelijke verrassing te wachten. De BBQ-expert, Niels Runderkamp, toverde de meest smaakvolle gerechten tevoorschijn. Zijn uitzonderlijke BBQ-kunsten zorgden ervoor dat iedereen kon genieten van perfect gegrilde lekkernijen. 

Deze dag bood ons niet alleen de kans om te genieten van een heerlijke BBQ, maar ook om elkaar beter te leren kennen en onze band als team te versterken. Het was een perfecte mix van ontspanning, lekker eten en goed gezelschap.

Wij willen graag iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan deze geweldige dag. We kijken nu al uit naar de volgende gelegenheid om samen te komen en te genieten van elkaars gezelschap.

 

Previous slide
Next slide

Gerelateerd

Voeg je header hier toe

Culinaire BBQ te Edam