Ronald Damen

Ronald Damen

Actief lid van de Kristal Compagnie Coöperatie

 Rol: Verbindende Technisch Manager die problemen verheldert Ronald is een echte teamspeler die snel inzicht krijgt en verschaft in de onderliggende problematiek van de vraag. Open, transparant en authentiek.

 Ervaring: Als Technisch Manager kan Ronald bouwen op zijn jarenlange technische en leidinggevende ervaring, op toonaangevende Nederlandse en internationale infrastructuur projecten. Zijn werkervaring aan de zijde van opdrachtgevers, ingenieursbureaus én aannemers geeft hem een brede kijk op de uitdagingen en risico’s van elk uniek project, van ontwerp tot uitvoering. Als geotechnisch en geohydrologisch adviseur heeft hij een grote affiniteit met projecten op het raakvlak van grond en water.

Voorbeelden van projecten in Nederland zijn Programma Bruggen en Kademuren Gemeente Amsterdam, Lexkesveer Rivierverruiming en ECT Terminal Port of Rotterdam. Internationaal heeft Ronald aan vele haven- en snelwegprojecten gewerkt.

Quote: ‘Krijg helder wat het probleem precies is, voordat je met een oplossing komt. Als de opdrachtgever naar de overkant wil, hoef je niet altijd een brug te bouwen. Soms volstaat een boot.’

Eigen onderneming     Firm Ground Engineering BV                        

LinkedIn