Martin Bos

Actief lid van de Kristal Compagnie Coöperatie

Rol: Resultaatgerichte projectmanager met hands-on ervaring. Gaat moeilijke opgaven niet uit de weg en brengt die tot een goed einde door vooruit te kijken, problemen op creatieve wijze te lijf te gaan en beslissingen te nemen.

Ervaring: Opgegroeid in een aannemersbedrijf, doorgegroeid in de directievoering en ondertussen volwassen geworden als projectleider/projectmanager. Martin maak je niets wijs. Ervaring als projectleider o.a. bij Wetterskip Fryslân en de gemeenten Rotterdam, Lelystad, Apeldoorn en Groningen. Uiteenlopende grootschalige projecten zoals wegen, bruggen en gebiedsontwikkeling, maar ook havens en dijkversterking (HWBP) projecten.

Goed thuis in contractvormen, SCB en het leiding geven aan IPM teams in zowel de voorbereiding-, tender- als realisatiefase. Ook heeft Martin diverse verandertrajecten geleid met als doel verdere professionalisering en proces/projectmatig werken in te bedden in de organisatie.

Martin heeft een passie voor de binnenvaart en is in bezit van een beroepsmatige vaarbevoegdheid. Deze nautische achtergrond is een competentie die relevant kan zijn bij (waterbouw) gebonden projecten.

Quote: “Zeg wat je doet, doe wat je zegt!”

Eigen onderneming:   G.M. Bos