Corné de Regt

Actief lid van de Kristal Compagnie Coöperatie

Rol: Coördinator, coach, pionier, observeerder. Corné werkt als Vergunningverlener Waterwet, maar is ook inzetbaar als procesbegeleider, coach/teambuilder of conflictbemiddelaar.

Wie ben ik? Mensen omschrijven mij als een zelfstandige, inspirerende man met een originele kijk op werk en leven. Een laagdrempelig aanspreekpunt, die goed luistert, scherp observeert, een brede interesse en gevoel voor humor heeft.

Ik ben gericht op het behalen van resultaat, heb een oplossingsgerichte instelling en behaal dit alles met de gewenste kwaliteit. Ik heb oog voor de belangen en context van de omgeving en weet daarin met gevoel te opereren. Door mijn open en positieve werkhouding weet ik op een natuurlijke manier andere mensen mee te krijgen in complexe situaties.

Ervaring: Na een opleiding aan de Hoge Hotelschool heeft Corné in verschillende functies gewerkt bij ABN Amro, Novotel, Randstad, PNO Consultants, Stimuland en nu als vergunningverlener waterwet voor de Kristal Compagnie. Hij is ook oprichter en eigenaar van de plattelandsonderneming ‘Rode Wangen’. In die hoedanigheid organiseert hij bijzondere en pure seizoensactiviteiten in de buitenlucht voor managementteams en andere groepen.

Quote:Waarom zou je iets doen wat je al kan?”

Eigen onderneming: Rode Wangen