Wierdy de Haan

Actief lid van de Kristal Compagnie Coöperatie

Rol: Verbinder en resultaatgericht project- en technisch manager. Vindt dat keuzes met zorg moeten worden gemaakt en die verantwoordelijkheid neemt hij graag. Geniet ervan om met mensen te werken aan projecten en afdelingen. Analytisch en oplossingsgericht, enthousiast, gedreven, ruimdenkend, flexibel, stimulerend, vastberaden.

Ervaring: Na zijn opleiding tot Civiel Ingenieur heeft Wierdy 15 jaar aan waterbouwkundige infrastructuur gewerkt bij adviesbureaus, vooral in lijnfuncties. Vervolgens gewerkt als afdelingshoofd binnen de provinciale overheid, waarbij hij een goed inzicht heeft gekregen in de bestuurlijke context van beleid en projecten. Sinds 2007 als zelfstandig adviseur en interim manager betrokken bij verschillende gemeentelijke afdelingen en sectoren, maar ook verdere ervaring opgedaan bij provincie en verschillende waterschappen. De laatste jaren voornamelijk als adviseur en technisch manager van projecten binnen het werkveld hoogwaterveiligheid, zowel in ontwikkelprojecten als tijdens de uitvoering.

 Quote: “Inspirerend is om met mensen te werken aan mooie en leuke projecten die met groot draagvlak leiden tot goede resultaten voor mens en maatschappij.”

Eigen onderneming: NascaPM BV