Ton van Erp

Actief lid van de Kristal Compagnie Coöperatie

Rol: Coördinator, trainer/coach en adviseur contractmanagement. Professional op het gebied van contractbeheersing met een ‘hands-on’ benadering en aandacht voor de samenhang tussen structuur, cultuur, mens en doelen. Een doorzetter met verantwoordelijkheidsgevoel.

Ervaring: Ton heeft meer dan 20 jaar projectervaring met geïntegreerde contracten binnen grote, complexe projecten in met name de publieke sector (Rijkswaterstaat, provincies, gemeenten en waterschappen). Deze ervaring beslaat het vak van contractmanagement in de volle breedte en lengte, maar strekt zich bijvoorbeeld ook uit tot organisatie inrichting. Ton heeft zich ontwikkeld tot inhoudelijk expert op het gebied van SCB in de rollen toetscoördinator, lead-auditor en certificatenmanager. Tevens ondersteunt hij projectorganisaties (IPM-teams) in de rol van strategisch adviseur en “on-the-job” trainer/coach.

Gekwalificeerd lead auditor ISO 9001.

Quote: “Ik geloof niet in standaard oplossingen, wel in het praktisch vertalen en toepassen van bewezen praktijken. Doel is het lerend vermogen van de organisatie te vergroten zodat die zelfstandig verder kan.

Eigen onderneming:   CP2 bv