René Zwagerman

Actief lid van de Kristal Compagnie Coöperatie

Rol: Projectmanager en -beheerser, gebiedsontwikkelaar, teamspeler, probleemoplosser. René heeft in zijn (centrale) rol als projectmanager/beheerser en gebiedsontwikkelaar graag de touwtjes in handen om met zijn team sturing te geven aan het behalen van een goed eindresultaat. Het maakt daarbij niet uit of dit in de initiatief-, voorbereidings- of zelfs beheerfase zit.

Ervaring: René heeft een civieltechnische achtergrond maar heeft, na ruim 25 jaar ervaring in diverse projecten en locatieontwikkelingen bij overheid en commerciële instellingen, zichzelf ontwikkeld tot een allround doelgerichte senior projectmanager en manager projectbeheersing die de vele facetten van het professioneel aansturen, beheersen en uitvoeren van projecten zeer goed kent.

Daarbij altijd rekening houdend met het werken in een (ambtelijke) organisatie, de benodigde advisering naar bestuurders en het speelveld van complexe politieke -, economische- en commerciële aspecten. Ook de daarbij behorende rol van de overheid in de communicatie- en participatietrajecten wordt hierin zorgvuldig opgepakt.

Quote: “Met een proactieve, doelgerichte en pragmatische inzet kunnen alle einddoelen naar tevredenheid worden bereikt”

Eigen onderneming: Zwagerman Advisering Projectmanagement