Johan Gietman

 

Johan Gietman

Actief lid van de Kristal Compagnie Coöperatie

Rol: Veranderaar, sparringpartner, coach & mentor maar ook trekker, ondernemer en adviseur. Johan is analytisch zeer scherp en doelgericht; hij weet dit uitstekend te combineren met de organisatiecontext en de belangen van de medewerker/mens. Johan is een gedreven en vaardige collega. Vanaf het eerste moment gaat hij er helemaal voor. Hij werkt en heeft gewerkt als Lean Master Black Belt, procesmanager, senior adviseur bedrijfsvoering/ governance en senior adviseur organisatieontwikkeling. Vaardigheden en competenties die Johan het best omschrijven zijn: creatief, conceptueel sterk, organisatie- en bestuurlijke sensitiviteit, gedreven, organiserend vermogen, vasthoudend, geduldig, flexibel, leervermogen en stressbestendig.

Naast de tijd die hij aan zijn werk besteedt, werkt hij aan zijn onderneming waarin hij modulaire trainingen op het gebied van sturing en organisatieontwikkeling aanbiedt. Persoonlijk richt hij zijn tijd vooral op zijn gezin en geniet hij van de groeistappen die zij maken.

 Ervaring: Door zijn ruime ervaring bij Rijkswaterstaat en waterschappen in Johan uitstekend in staat om bestuurlijk complexe organisatievraagstukken te vertalen naar beleid en uitvoering. Hij heeft een voorliefde voor leren en organiseren en richt zich hierbij vooral op het proces en de omstandigheden hiervoor.

Johan heeft veel kennis en ervaring met Lean bij de overheid, zowel in de uitvoering als in het organiseren ervan op alle niveaus niveau. Daarnaast heeft hij bewezen een visie op organisatieverandering te kunnen ontwikkelen passend bij de organisatie.

Quote: ‘Leren en ontwikkelen is een continue reis, wees niet bang om tussentijds je bestemming te veranderen en vergeet onderweg niet te genieten van het uitzicht.’

 Eigen onderneming: JGC55

LinkedIn