Jan van Lanen

Actief lid van de Kristal Compagnie Coöperatie

Rol: Contractmanager, Auditor. Jan kijkt en denkt verder dan de opdracht waarop hij is ingezet. Hij zoekt de dwarsverbanden en realiseert die over de grenzen van een project(fase).

Ervaring: Jan heeft een zeer brede achtergrond, opgedaan in opdrachten en door opleiding: Cultuurtechniek (MBO), Hydrologie en Waterbeheer (HBO) en volgt nu in deeltijd een studie Rechten op universitair niveau.

Ruim 20 jaar ervaring in veelal grote en complexe ruimtelijke projecten. Voor Arcadis deed hij een veelheid aan projecten als Projectleider Rivier en Kust en als specialist Water. Sinds 2010 werkt hij als zelfstandige, als contractmanager maar ook als auditor. Het gehele traject van studie/ contractafweging naar planvorming/ opstellen contractstukken tot aanbesteding en realisatie (UAV-GC 2005, UAV2012) behoort tot zijn ervaring. Het werkterrein beslaat o.a. het HWBP, Ruimte voor de Rivier en utiliteitsbouw voor diverse waterschappen en andere opdrachtgevers. Die opdrachtgevers zijn, zonder uitzondering, zeer tevreden over zijn bijdragen.

Quote: “Resultaat staat voorop. Hierbij is het motto ‘drie keer links is ook rechtsaf maar bij voorkeur gelijk rechtsaf’.”

Eigen onderneming: Van Lanen – Water en Ruimte