Bouwine Lokkerbol

Bouwine Lokkerbol

Actief lid van de Kristal Compagnie Coöperatie

 Rol: Verbinder, bruggenbouwer, ondernemer, adviseur Bouwine is een ervaren manager op projecten die allemaal in het verlengde van het omgevingsmanagement liggen. De kant van de conditionering (vergunningen, bestemmingsplannen, milieu etc.) binnen het takenpakket als omgevingsmanager is voor haar bekend terrein. Daarnaast is ze sterk aan de procedurele kant, is ze juridisch onderlegd en heeft kennis van de Omgevingswet. Bouwine is een “mensen mens” en is sterk in het maken van de verbinding, zowel op persoonlijk als op organisatieniveau. Maar het allerbelangrijkste is haar enthousiasme en haar snel lerend vermogen.

 Ervaring: Bouwine is opgeleid als beleidsmatig milieukundige (HBO) en heeft inmiddels 30 jaar ervaring bij (semi)overheden en met consultancy bij overheid en bedrijfsleven met name in het milieuveld. Ze heeft ruime ervaring o.a. als programmamanager, projectleider, beleidsmedewerker bij gemeenten, provincies, omgevingsdiensten en rijksdiensten.

Quote: ‘Als je met een mens praat in een taal die hij verstaat, gaat het in zijn hoofd. Als je met hem praat in zijn eigen taal, gaat het in zijn hart.’ (N. Mandela)

Eigen onderneming     Bureau Lokkerbol

 LinkedIn