Ton Tielens

Komt volledig tot zijn recht in een werkomgeving waar hij in teamverband een kwaliteitsverbetering in de projectrealisatie door kan voeren. Zichzelf helemaal inleven in de opgave van een opdrachtgever en vervolgens samen met het projectteam de beste aanbesteding- en contractafwegingen maken.

Martijn van den Broeke

Verbinden is waar Martijn voor staat op het gebied van project- en contractmanagement bij grote en/of complexe infrastructurele projecten. Hij zorgt voor een soepele samenwerking waarin ieders belang zoveel als mogelijk wordt gerealiseerd. Wanneer partijen plezier hebben in hun werk wordt door synergie een betere kwaliteit gerealiseerd. Om dit mogelijk te maken streef ik naar continue verbetering van producten, processen en samenwerkingsvormen.

Mark van der Velde

Zijn brede opleidingstraject en ruime ervaring maken van Mark een allrounder met kennis en inzicht op het technische én financiële vlak. Zijn kracht is het combineren van inhoudelijke (financiële) vraagstukken om zo zowel procesmatig als creatief oplossingen te organiseren, waarbij verschillende abstractieniveaus worden aangebracht, zodat deze informatie geschikt is voor sturing en verantwoording op diverse niveaus.

Dennis van Oeffelen

Kan door visie en daadkracht het verschil maken in het contracteren en managen van ruimtelijke projecten.

Peter Mooij

Peter krijgt energie van duurzame innovatie, organisatie- en kwaliteitsontwikkeling en van het samen oplossen van complexe opgaven.